вівторок, 29 жовтня 2019 р.

Осінній бал

Золота осінь… Напередодні осінніх канікул у Малоходачківській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся вечір відпочинку для старшокласників «Осінній бал». Під ліричну мелодію відкрили захід ведучі Анастасія Раковська та Анна Осаулко.


Розважальна програма була насиченою та цікавою. Присутні з захопленням спостерігали дружні, товариські змагання чотирьох пар-конкурсантів: Турчина Максима і Вовк Юлії, Костича Юрія і Собчук Юлії, Плішка Дмитра і Собчук Лілії, Маленковича Андрія і Заремби Вікторії.

Різноманітні, веселі завдання розважали не тільки учасників, а й глядачів. Діти демонстрували ерудицію, фантазію, майстерність та розкривали свої таланти. Особливо веселим був конкурс "Глухомань". Учасникам потрібно було у навушниках зрозуміти свого партнера. Не кожному вдавалось з першого разу сказати потрібне слово, а інколи й слова виходили настільки смішними, що веселилися усі присутні. 



 









Журі, яке оцінювало виступи, було вражене серйозною підготовкою учасників. Всі пари - конкурсанти були нагороджені грамотами. Королем і Королевою цього балу за оплесками глядачів стала четверта пара: Маленкович Андрій і Заремба Вікторія.


Немає коментарів:

Дописати коментар